Ei bok som må leses!

Bella Swan har alltid vært litt annerledes. Aldri en som kjører med mengden. Når moren gifter seg på nytt igjen, velger Bella å bo hos faren sin i den regnete lille byen Forks, i Washington, der hun ikke forventer noe å endre seg. Men det endrer raskt når hun møter den mystiske og veldig vakre Edward Cullen. For Edward er en gutt hun aldri har sett maken på før. Han er veldig intelligent og vittig, og samtidig litt offensiv på begynnelsen. På kort blir de blåst opp i en lidenskapelig og desidert uvanlig romantikk - uvanlig fordi Edward ikke er som andre gutter. Men når uventet besøk kommer til byen så innser de at det er noe som ikke stemmer og Edward må kjempe hardt for å beholde Bella.  

Som sagt er Bella Swan ei annerledes jente som liker å ha sin egen stil. Hun er et enebarn og foreldrene er skilte. Når hun begynner på en ny skole, er det mange som vil være sammen med henne og hun blir rask inkludert i ”gjengen”. Hun er veldig ukoordinert, men hun tar en dag av gangen. 

Edward er en kraftig og veldig høflig kar. Han er selvoppofrende og er villig til å gjøre alt for familien sin. Han er også ekstremt intelligent og gjør det veldig bra på skolen. Han bor med sine fosterforeldre, Carlisle og Esme Cullen, og sine fostersøsken, Alice, Jasper, Emmett og Rosalie. Alle i familien er veldig unike på sin egen måte og ingenting kan rive dem fra hverandre. 

Denne kjærlighetsfylte spenningsromanen er den første i serien av 4 bøker, som er skrevet av Stephanie Meyer. Denne boka appellerer til meg fordi jeg synes forfatteren er utrolig flink til å skrive og trollbinder leseren så snart man har lest et par setninger. 

Anbefales på det sterkeste! :)

Bildene er hentet fra:

Ingen kommentarer: