Prosjekt

I norsken fikk vi i oppgave om å lage en reklamefilm om Sandvika Vgs. Denne reklamen er rettet mot nye elever som skal begynne på denne skolen til høsten.

Filmen vår tar ikke for seg så mye informasjon. For det meste prøver vi bare å vise rundt på skolen, og hvordan man kommer seg rundt til de forskjellige rommene. Vi har lagt til musikk som er ganske fengende og som vi syns kommer til å vekke publikumet. Det er en sang som garantert alle kjenner igjen og får ulike assosiasjoner til.

Prosessen for dette prosjektet har vært litt hektisk. Vi begynte bra med ulike ideer og fikk et nokså godt manus som alle var fornøyde med. Vi hadde ikke kamera den første dagen vi fikk til rådighet, men vi fikk filmet og tatt bilder på den siste onsdagen vi fikk. Vi jobbet ganske bra denne dagen, der gruppa samarbeidet godt med ulike oppgaver. Noen fikk oppgaven om å ta bilder, lage video, finne passende musikk og redigere til slutt. Uheldigvis, da Christine skulle begynne å redigere filmen og ble nesten ferdig, skrudde PCen seg av. Dette skjedde opptil flere ganger, og det resulterte til at sluttproduktet ikke ble like bra som planlagt. Som nødutgang, satte Marius i gang og redigerte og fikset på videoen dagen før vi skulle vise det til resten av klassen.


Jeg er veldig fornøyd med hvordan gruppa fungerte sammen uten noen krangel og store diskusjoner. For å være helt ærlig, forventa jeg noe av dette, men heldigvis var vi for fokuserte til å begynne å krangle. Jeg vil gi veldig stor creds til Marius som redigerte hele filmen til slutt og fikk til et såpass bra produkt selv om han var syk.

De andre gruppene hadde sinnsykt bra sluttprodukter. De to som kom videre til finalen fortjente det. De hadde bra sammenheng mellom musikk og bilder, og informasjonmessig var det mye som var bra. Sist men ikke minst var de veldig fengende samt humoristiske.

Jeg syns det er alltid gøy å jobbe med noe nytt i et fag. Det er lurt å ha slike opplegg en gang i blant der vi slipper å sitte i et klasserom og høre på læreren snakke hele tida. Alt i alt var dette en interessant oppgave å jobbe med og vi gjorde det bra som ei gruppe.

Ingen kommentarer: